Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Καλοκαιρινή εκδρομή στη Σαντορίνη

Ανακαλύψτε τη μαγευτική Σαντορίνη, δημιούργημα του ηφαιστείου που ξεχωρίζει για το ηλιοβασίλεμα της.


 Το νησί που τραγούδησαν οι ποιητές! Μια ιστορία που κρατάει περισσότερο από 4,000 χρόνια και ο βράχος που ακόμα ορθώνεται το ίδιο δυνατός μέσα στο πέλαγος κρατάει φυλαγμένα τα μυστικά της Ατλαντίδας 
 
 Οδική Εκδρομή
4 ημέρες
Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Τιμή εισιτηρίου: 000,00€ 

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ Ιστιαία – Σαντορίνη
Αναχώρηση από Ιστιαίαστις 02:00 τα ξημερώματα. Με μια μικρή στάση κατευθυνόμαστε για το λιμάνι του Πειραιά από όπου θα αναχωρήσει το πλοίο με προορισμό την Σαντορίνη. Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μετά από λίγη ξεκούραση ξεκινάμε για απογευματινή περιπλάνηση στο κέντρο των Φηρώνόπου και διαμένουμε.

2η ΜΕΡΑ ΦΗΡΑ- ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ - ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ – ΟΙΑ (προαιρετική)

Μετά το πρωινό μας θα πραγματοποιηθεί προαιρετική εκδρομή με λεωφορείο (η συγκεκριμένη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων).Θα επισκεφτούμε το Φηροστεφάνη το γραφικό Ημεροβίγλι, και την Οία, θα περιηγηθούμε στα στενά σοκάκια και θα παρακολουθήσουμε το φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα.Ακολουθεί γεύμα και ξεκούραση και το βράδυ συνεχίζουμε την μαγευτική περιήγηση του νησιού με χρόνο ελεύθερο για να γνωρίσουμε κάθε γωνιά της Σαντορίνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ΜΕΡΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ (προαιρετική)

Μετά το πρωινό κρουαζιέρα για το σύμπλεγμα των νησιών στο μαγευτικό και μοναδικό κόλπο της Σαντορίνης . Το νησί Νέα Καμένη ένα τελείως εξωγήινο τοπίο θα μας εντυπωσιάσει με τον κρατήρα του ηφαιστείου που ακόμα βγάζει ατμούς . Συνεχίζουμε για το δεύτερο νησί του κόλπου την Παλιά Καμένη πλέοντας κατά μήκος των απόκρημνων ακτών που είναι τα τοιχώματα της τεράστιας καλντέρας (υποθαλάσσιος κρατήρας). Μετά το τέλος της κρουαζιέρας το λεωφορείο θα μας επιστρέψει στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη των Φηρών.

4η ΜΕΡΑ Σαντορίνη - Ιστιαία

Μετά το πρωινό μας και κάποιες στιγμές χαλάρωσης στο υπέροχο ξενοδοχείο μας , κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι όπου μετά από την τελευταία βόλτα μας επιβιβαζόμαστε στο καράβι. Άφιξη στον Πειραιά αργά το Βράδυ και ξεκινάμε την επιστροφή…….

Παρακάτω θα βρείτε ένα ενδεικτικό πρόγραμμα για τα σημεία που θα επισκεφτούμε, με την σχολική εκδρομή μας στη Σαντορίνη:
  • Περιήγηση στην πόλη των Φηρών,
  • Περιήγηση στα μονοπάτια της Καλντέρας,
  • Επίσκεψη στο Μουσείο της Σαντορίνης,
  • Περιήγηση στην Οία, για το Ηλιοβασίλεμα,
  • Εκδρομή στο Ηφαίστειο,

Η εκδρομή μας στη Σαντορίνη περιλαμβάνει: 

Όλες τις μετακινήσεις, εκδρομές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο,
Ακτοπλοικά με την Blue Star Ferries
Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό μέσα στα Φηρά.
Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας,
Ασφαλιστική κάλυψη,
Διόδια αυτοκινητοδρόμων 

Σημείωση:  το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εφόσον επιθυμείτε, στο ταξίδι σας μπορούν να συμπεριληφθούν και επίσημοι ξεναγοί.


Βίντεο