Ελληνικα
English Serbian Russian Română

3 ήμερη Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και Πόζαρ

3 ήμερη Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και τα Λουτρά Πόζαρ για το τρήμερο αποκριών και Καθαράς Δευτέρας. Ένας ξεχωριστός προορισμός που δεν ξεχνάς ποτέ.


Ημερομηνίες Εκδρομής: 
29 Φεβρουαρίου έως 02 Μαρτίου 2020

Τιμή 109€ με πρωινό

Πρόγραμμα εκδρομής

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/02: Αναχωρούμε το πρωί στις 06:15 από Ιστιαία για τον Αγιόκαμπο όπου και θα ταξιδέψουμε με το φέρρυ των 07:15. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας διαμέσου Εθνικής Οδού με ενδιάμεσεςστάσεις για καφέ για την πανέμορφη Θεσσαλονίκη.Προσκύνημα στον Άγιο Δημήτριο, και ελεύθερος χρόνος στη πόλη.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και έξοδος για προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 01/03: Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θααναχωρήσουμε για την Λουτρόπολη της Αλμωπίας, τα Λουτρά Πόζαρ. Εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να χαλαρώσουμε με ένα ιαματικό μπάνιο, να απολαύουμετον καφέ μας ,το μεσημεριανό μας και να θαυμάσουμε τις ομορφιές της περιοχής .Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα.Το βράδυ προαιρετική έξοδος για διασκέδαση .
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 02/03: Μετά το πρωινό μας κατευθυνόμαστε για τον Πλαταμώνα για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα, να γευματίσουμε με σαρακοστιανά εδέσματα και να πετάξουμε τον χαρταετό μας. Με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Γλύφα για να πάρουμε το τελευταίο φέρρυ και να επιστρέψουμε στην Εύβοια.
 
Η Θεσσαλονίκη είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της Βορείου Ελλάδας και βρίσκεται στην καρδιά της Μακεδονίας.
Επιλέγοντας μία εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε τα παρακάτω σημεία ενδιαφέροντος:
 
  • Επίσκεψη στο Λευκό Πύργο,
  • Επίσκεψη στη Ροτόντα, την Αψίδα και τα Ανάκτορα Γαλερίου, 
  • Επίσκεψη στα Επταπύργιο (Κάστρα),
  • Περιήγηση στην πλατεία Αριστοτέλους, τη Νέα Παραλία και τα Λαδάδικα,

 

Οι εκδρομή μας στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει:

1) Μεταφορές –περιηγήσεις και εκδρομές του προγράμματοςμε κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο όπως αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
2) Ακτοπλοϊκάεισιτήρια από Αγιόκαμπο -Γλύφα .
3) Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Γλύφα –Αγιόκαμπο.
4) Διαμονή σε ξενοδοχείο 3*με πρωινό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
5) Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Σημείωση: το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εφόσον επιθυμείτε, στο ταξίδι σας μπορούν να συμπεριληφθούν και επίσημοι ξεναγοί.Βίντεο