Ελληνικα
English Serbian Russian Română

4 ήμερη Εκδρομή Σπάρτη -Καλαμάτα -Γύθειο -Μονεμβασία -Μιστρά -Τρίπολη


4 ήμερη Εκδρομή Σπάρτη -Καλαμάτα -Γύθειο -Μονεμβασία -Μιστρά -Τρίπολη - Πόλεις με ιστορία, ήθη, έθιμα και φύση.


 Οδική Εκδρομή
 4 ημέρες
 21 Οκτωβρίου έως 24 Οκτωβρίου 2019
Τιμή εισιτηρίου: 160€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
Διαφορά μονόκλινου: 35€ 

Πρόγραμμα εκδρομής

1η Ημέρα ΙΣΤΙΑΙΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΠΑΡΤΗ ΜΥΣΤΡΑΣ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί δια μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-λάμιας και της αττικής οδού φτάνουμε στον ισθμό της Κορίνθου, στάση για καφέ και ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσουμε τον ισθμό. Λίγο πριν την Τρίπολη θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο Κάψας, στη συνεχεία άφιξη στη Τρίπολη οπού θα πάρουμε το μεσημεριανό μας γεύμα συνέχεια αναχώρηση για Σπάρτη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα ΣΠΑΡΤΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τα σπηλαία Δυρού , στη συνέχεια αναχώρηση για το Γύθειο για καφέ στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την πανέμορφη Μονεμβάσια , ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα σοκάκια του κάστρου, φαγητό και ψώνια αναχώρηση αργά το απόγευμα για την Σπάρτη. Το βραδύ προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση. Διανυκτέρευση.


3η Ημέρα ΣΠΑΡΤΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην Καλαμάτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να γνωρίσουμε την πόλη. Για όσους επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν το Μπενάκειο αρχαιολογικό μουσείο, το λαογραφικό μουσείο και την δημοτική πινακοθήκη. Θα επισκεφτούμε τον ιερό ναό της Υπαπαντής και ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Καλαμάτας. αργά το απόγευμα για την Σπάρτη. Το βραδύ προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση. Διανυκτέρευση.


4η Ημέρα ΣΠΑΡΤΗ - ΙΣΤΙΑΙΑ
Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε το κάστρο του Μυστρά, για όσους θα επιλέξουν να μείνουν στην πόλη για τις τελευταίες βόλτες ή ψώνια, η αναχώρηση για Εύβοια θα γίνει μετά το μεσημεριανό γεύμα, στη συνεχεία με στάσεις για ξεκούραση στην Κόρινθο , Αθήνα και άφιξη στην Ιστιαία αργά το βραδύ.

 

Η εκδρομή μας σε Σπάρτη -Καλαμάτα -Γύθειο -Μονεμβασία -Μιστρά -Τρίπολη περιλαμβάνει:

Όλες τις μετακινήσεις, εκδρομές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο,
Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία: Δίκλινα ή Τρίκλινα δωμάτια.
Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας,
Ασφαλιστική κάλυψη,
Διόδια αυτοκινητοδρόμων. 
 
 

Σημείωση: Η ροή του προγράμματος και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις ώρες  λειτουργίας των χώρων και των μουσείων που θα επισκεφτούμε. Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα θα το παραλάβετε λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση μας..Βίντεο