Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Καλοκαιρινή εκδρομή στη Νάξο

Καλοκαιρινή εκδρομή στις Κυκλάδες και στην πανέμορφη Νάξο.


 Επισκεφθείτε το μεγαλύτερο, πιο εύφορο και αυτόνομο νησί των Κυκλάδων, τη Νάξο. Στο νησί με ιστορία αιώνων, μοναδικά αξιοθέατα, εναλλαγή τοπίων, φιλόξενους κατοίκους και καλό φαγητό. Στο ωραιότερο σημείο του Αιγαίου.
 
 Οδική Εκδρομή
3 ημέρες
Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Τιμή εισιτηρίου: 000,00€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: Ευβοια - Πειραιάς - Νάξος
Αναχώρηση νωρίς το πρωί απο Ευβοια και απόπλους από Πειραιά για Νάξο στις 07.25. Άφιξη στις 12:30 και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Διανυκτέρευση

2η ημέρα: Κεντρική Νάξος
Μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση στην κεντρική Νάξο. Πρώτη στάση το χωριό Χαλκί, το παλαιό κέντρο του νησιού. Περίπατος στα πλακόστρωτα στενά και επίσκεψη στο πρώτο αποστακτήριο κίτρου, του παραδοσιακού ποτού της Νάξου. Ακολουθεί στάση στο χωριό Μονή και στο Βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Δροσιανής. Συνεχίζουμε για το Σαγκρί, γνωστό για την αρχιτεκτονική του, τα διάσπαρτα μοναστήρια και τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας στην περιοχή Γύρουλας. Θα καταλήξουμε στην διάσημη παραλία της Αγίας Άννας, με το δάσος από κέδρους. Το βράδυ προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Χώρα Νάξου - Πειραιάς - Ευβοια
Μπουφέ πρόγευμα και λίγος χρόνος ακόμα στο ξενοδοχείο μας. Αργότερα επίσκεψη στο κάστρο της χώρας της Νάξου όπου το τείχος του εφάπτεται με τους τοίχους των περιμετρικών σπιτιών. Ο μεσαιωνικός οικισμός δεν ήταν μόνο τόπος κατοικίας αλλά και διοικητικό, εκπαιδευτικό και θρησκευτικό κέντρο των Ενετών κατακτητών. Στο κέντρο της τειχισμένης πόλης η κεντρική πλατεία με την καθολική μητρόπολη και τα ερείπια του κεντρικού πύργου που η παράδοση θέλει να είναι το παλάτι του Σανούδου. Στις 18.00 απόπλους για Πειραιά. Στην Συνέχεια αναχώρηση για την Ευβοια. 

Η εκδρομή μας στη Νάξο περιλαμβάνει: 

Όλες τις μετακινήσεις, εκδρομές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο,
Ακτοπλοικά με την Blue Star Ferries
Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό.
Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας,
Ασφαλιστική κάλυψη,
Διόδια αυτοκινητοδρόμων 
 
Διαμονή στο Ξενοδοχείο Sphinx Naxos

Σημείωση:  το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εφόσον επιθυμείτε, στο ταξίδι σας μπορούν να συμπεριληφθούν και επίσημοι ξεναγοί.


Βίντεο