Ελληνικα
English Serbian Russian Română

5ήμερη οδική Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

5ήμερη Οδική Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Στα χρώματα & τα αρώματα της Πόλης των πόλεων... 


 Οδική Εκδρομή
5 ημέρες
07 Νοεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου 2019 (Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις)
 14 Νοεμβρίου έως 18 Νοεμβρίου 2019 (Υπάρχει διαθεσιμότητα και η αναχώρηση θα γίνει απο το κέντρο της Αθήνας και στην συνέχεια απο Χαλκίδα)
Τιμή εισιτηρίου: 199€

Αναλυτικό Πρόγραμμα εκδρομής

1 Μέρα: Ιστιαία-Κωνσταντινούπολη. (Στην αναχώρηση 14/11, η εκκίνηση της εκδρομής μας θα γίνει από το κέντρο της Αθήνας και στην συνέχεια απο Χαλκίδα)
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση για τον Αγιόκαμπο όπου δια μέσου Εθνικής Οδού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, το απόγευμα φθάνουμε στον συνοριακό σταθμό των Κήπων του Έβρου. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων ή ταυτοτήτων , ελεύθερος χρόνος για αγορές στο κατάστημα αφορολόγητων ( DUTY-FREE). Ακολουθώντας τον αυτοκινητόδρομο προς Κων/πολη κάνουμε στάση στην Ραιδεστό για να πάρουμε μια πρώτη γεύση της τουρκικής κουζίνας… Μετά από περίπου 2 ώρες φθάνουμε στην Κων/πολη . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
 
2 Μέρα: Κωνσταντινούπολη
Μετά το πρωινό αναχώρηση με προορισμό το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ βλέποντας και τον Ιππόδρομο (όπου βρίσκεται ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, η στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου και ο Οβελίσκος του Θεοδοσίου). Έφθασε η ώρα για το μεγαλούργημα της Χριστιανικής τέχνης την Αγία Σοφία που την έκτισε ο Ιουστινιανός.. Μετά την πρώτη μέρα της ξενάγησής μας στην Κων/πολη χρόνος ελεύθερος για να μεταφερθούμε στην σκεπαστή αγορά όπου μας περιμένουν 4000 μαγαζιά σε 92 σκεπαστούς διαδρόμους για συμφέρουσες αγορές .Άφιξη στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ διασκέδαση στα χανουμάκια (προαιρετικό )
 
3 Μέρα: Κωνσταντινούπολη
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το Ντολμά Μπαχτσέ το παλάτι των άλλοτε Σουλτάνων , το καλύτερο μουσείο της Τουρκίας και από τα ωραιότερα της Ευρώπης … Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Αιγυπτιακή αγορά και σας προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Χρόνος ελεύθερος στην πλατεία Ταξίμ για να απολαύσετε τα τοπικά εδέσματα αλλά και να κάνετε τις υπόλοιπες αγορές σας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.
 
4 Μέρα: Κωνσταντινούπολη- Κομοτηνή
Μια ξενάγηση αφήνει πάντοτε αξέχαστες εντυπώσεις. Μετά το πρόγευμα λοιπόν μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τα υπόλοιπα αξιοθέατα της Πόλης. Θα επισκεφθούμε τον ιστορικό ναό των Βλαχερνών, το Οικουμενικό Πατριαρχείο , θα διασχίσουμε τα βυζαντινά τείχη και θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μπαλουκλί και τους τάφους των Πατριαρχών. Στην συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με προορισμό την Κομοτηνή όπου και θα διανυκτερεύσουμε .
 
5 Μέρα: Κομοτηνή - Ιστιαία (Στην επιστροφή της δευτερης εκδρομής μας η τελική στάση θα είναι στην Αθήνα)
Μετά το πρωινό γεμάτοι με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχωρούμε από την Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Άφιξη στην Γλυφα και αναχώρηση για Αγιόκαμπο.

Η οδική μας εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων.(1 στην Ελλάδα κ 3 στην Κωνσταντινούπολη με πρωινά).
  • Ασφάλιση επιβατών αστικής ευθύνης.
  • Ελληνόφωνος ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη όλες τις μέρες.
  • Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • ferry-boat Αγιόκαμπου-Γλυφα μετ’ επιστροφής.

Σημείωση: 
*Το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του γκρούπ και τις μέρες και ώρες λειτουργίας των Μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

*Οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν με διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου με Λατινικούς χαρακτήρες

 Βίντεο