Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Οδική εκδρομή Βόλος - Πήλιο

Μία μαγική εκδρομή στον Βόλο και το γραφικό Πήλιο.


Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα καθορισμένα σημεία εκκίνησης για το Ferry Boat Αγιόκαμπου προς Γλύφα με αρχικό προορισμό την Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Μαγνησίας, στον Αλμυρό Βόλου.
Αφού προσκυνήσουμε, θα συνεχίσουμε την διαδρομή μας προς το Βουνό των Κενταύρων, ανηφορίζοντας για το γραφικό Πήλιο και την Μακρυνίτσα, το πιο όμορφο μπαλκόνι του Πηλίου, ενώ στην διαδρομή μας θα θαυμάσουμε και την Πορταριά, το πιο τουριστικό χωριό του Πηλίου.

Αφού απολαύσουμε τον καφέ μας στην κεντρική πλατεία της Μακρυνίτσας με τα πλατάνια και τις κρήνες θα συνεχίσουμε προς το κόσμημα του Παγασητικού, τον Βόλο, μία από τις ομορφότερες πόλεις της ελληνικής επικράτειας.
Κατά την επίσκεψη μας στην πόλη των Αργοναυτών, με την θάλασσα να δημιουργεί ένα υπέροχο παραλιακό μέτωπο με γραφικά μαγαζιά, ανάμεσά τους και τα περίφημα τσιπουράδικα, θα απολαύσουμε παραδοσιακό τσίπουρο με ξεχωριστούς θαλασσινούς μεζέδες και φυσικά θα κάνουμε τα ψώνια μας στην μεγάλη αγορά της πόλης μιας και την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα!!
Αναχώρηση το απογευματάκι για το λιμάνι της Γλύφας όπου θα πάρουμε το Ferry Boat της επιστροφής προς τον Αγιόκαμπο για την άφιξη μας στην βάση μας με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την εκδρομή μας!!

Η εκδρομή στον Βόλο και το Πήλιο, περιλαμβάνει:

Όλες τις μετακινήσεις, εκδρομές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο,
Φέρρυ Αγιοκάμπου - Γλύφας - Αγιοκάμπου.
Ασφαλιστική κάλυψη,
Διόδια αυτοκινητοδρόμων 

Σημείωση: Το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται λίγο πρίν το ταξίδι.Βίντεο