Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Θεατρική παράσταση Βερβερίτσα


Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας και η γενέτειρα της δημοκρατίας. Μια πόλη με μεγάλη ιστορία και σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους. Μια επίσκεψη στην Αθήνα, θα σας κάνει να νιώθετε σαν να ταξιδεύετε πίσω στο χρόνο.

Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε αυτή την μαγική πόλη, κάνοντας κράτηση για την εκδρομή μας στην Αθήνα, που διοργανώνεται από το Trogadas Travel.
 
 

Ημερομηνία:  Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

Τιμή: ???€ το άτομο.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

Η People Entertainment Group παρουσιάζει
στο ανακαινισμένο Θέατρο Λαμπέτη
την
ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ Reloaded
Η σπαρταριστή κωμωδία
του Νίκου Μουτσινά

«Βερβερίτσα»: θηλυκό, μικρό θηλαστικό της οικογένειας των σκίουρων…
ή αλλιώς μια παράδοξη ιστορία καθημερινής τρέλας!

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Μενέλαος Φονιάς ( Νίκος Μουτσινάς) και η γυνάικα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Ματίνα Νικολάου), ένα σύγχρονο ζευγάρι, μετά από πολλές επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου προκειμένου να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα στη σχέση τους, αποφασίζουν να πάνε στα γεννέθλια της αδερφής του Μενέλαου κάπου στην Πεντέλη. Όμως..χάνονται στο βουνό και στην προσπάθειά τους να βρούν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους την «βερβερίτσα» που γίνεται η αιτία των τρελών καταστάσεων που θα ακολουθήσουν.Το μόνο που υπάρχει κοντά τους είναι ένα παρατημένο θερμοκήπιο. Όχι σαν όλα τ'άλλα...Εκεί τους υποδέχεται η Άινχόνχεν (Σύνθια Μπατσή) με τις αδερφές της Άινχόνχεν ( Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγγή-κουτσή , και Άινχόνχεν (Ελευθερία Μπενοβία) η οποία είναι τυφλή-κουφή. Τι θα συμβεί μέσα στην κρεβατοκάμαρα του θερμοκηπίου; Θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τις τρείς αδερφές ;

Η κωμωδία της χρονιάς σε κείμενο-σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά

«ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ Reloaded»,

έρχεται στο θέατρο Λαμπέτη για 2η συνεχόμενη χρονιά με ανανεωμένο καστ ηθοποιών και πολλές ανατροπές στην ιστορία που δεν θα περίμενε κανείς!

- Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
- Εισιτήρια πλοίου Αιδηψού - Αρκίτσας
- Ελεύθερος χρόνος στο Κέντρο για βόλτα και φαγητό.
- Εισιτήριο θεατρικής παράστασης.