Ελληνικα
English Serbian Russian Română

2ήμερη Εκδρομή Λίμνη Πλαστήρα - Μετέωρα

2ήμερη Εκδρομή Λίμνη Πλαστήρα - Μετέωρα. Συναντώντας το μεγαλείο του τόπου μας...


Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα: Αναχωρούμε νωρίς το πρωί στις 7.00 για τον Αγιόκαμπο όπου και θα ταξιδέψουμε με το πρωινό φέρυ των 08.00 .Συνεχίζουμε την διαδρομή μας διαμέσου Εθνικής Οδού για την Λίμνη Πλαστήρα. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κορώνης και το φράγμα της λίμνης. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Τρίκαλα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στην πόλη και αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στα δωμάτια για ξεκούραση και στη συνέχεια θα ακολουθήσει προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση.

2η μέρα: Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για την περιήγηση μας στα ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΜΕΤΕΩΡΑ. Θα επισκεφτούμε το ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ,την ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΛΑΑΜ .Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα στην γραφική Καλαμπάκα .Γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση ,φτάνουμε στην ΑΡΚΊΤΣΑ όπου και θα περάσουμε με το τελευταίο φέρυ για τα Λουτρά.

 

Η εκδρομή μας στη Λίμνη Πλαστήρα & τα Μετέωρα, περιλαμβάνει:

  • Όλες τις μετακινήσεις, εκδρομές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο,
  • Διανυκτερεύση σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό. 
  • Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας,
  • Ασφαλιστική κάλυψη,
  • Διόδια αυτοκινητοδρόμων. 
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Αγιόκαμπο -Γλύφα και Αρκίτσα – Λουτρά.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκτός του παραπάνω πακέτου υπάρχουν οι ακόλουθες χρεώσεις: είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. 

Σημείωση:
Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας των χώρων και των μουσείων που θα επισκεφτούμε. Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα θα το παραλάβετε λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση μας.


 Βίντεο