Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Εκδρομή στην Κεφαλονιά με τον ΟΓΑ

Με την συνδρομή του ΟΓΑ Ταξιδέψτε μαζί μας φέτος στη μαγευτική Κεφαλονία και θαυμάστε το πανέμορφο νησί. 

Οδική Εκδρομή
4 ημέρες
195€ το άτομο / 35€ συμμετοχή με Δελτία του ΟΓΑ / ??€ διαφορά μονόκλινου

Ημερομηνίες εκδρομής:
Από 26 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου 2021

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την Ιστιαία για το Ferryboat της Γλύφας.
Ακολουθώντας την διαδρομή Μπράλο - Ιτέα - Γαλαξίδι - Πάτρα, φτάνουμε στο λιμάνι του Αστακού για επιβίβαση στο καράβι προς την Σάμη. Μετά από περίπου δυόμιση ώρες αποβιβαζόμαστε και ξεκινάμε την περιήγηση μας στην όμορφη Κεφαλονιά, το μεγαλύτερο από τα Ιόνια νησιά, με την έντονη αύρα πολιτισμού, εκεί που το μπλε με το πράσινο εναρμονίζονται απόλυτα κάνοντας την έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Το απόγευμα φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας, στο αμφιθεατρικά χτισμένο Αργοστόλι, την μεγαλύτερη πόλη του νησιού και πρωτεύουσα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό σε ένα από τα πολλά μαγαζιά για κάθε γούστο κι έπειτα διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε για τον γύρο του νησιού. Επίσκεψη στον Ναό του Αγίου Γερασίμου, το σπηλαίο της Δρογκαράτης, ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά σπήλαια και το μεσημέρι επίσκεψη στο σπήλαιο της Μελλισάνης με τους πανέμορφους χρωματισμούς, όπου και θα γευματίσουμε. Αργότερα, σειρά έχει η Σάμη, ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια του νησιού. Τέλος, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας με ελεύθερο χρόνο και προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση κι ύστερα διανυκτέρευση.

3η μέρα:Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια προαιρετικά επιβίβαση στο καραβάκι, που λειτουργεί σαν συγκοινωνία συνδέοντας το Αργοστόλι με το Ληξούρι. Φτάνουμε στο γραφικό Ληξούρι ή αλλιώς ¨Piccolo Παρίσι¨, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού, χτισμένη με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, όπου θα έχουμε χρόνο για να γνωρίσουμε την πόλη και να απολαύσουμε τον καφέ μας στην κεντρική πλατεία. Επιστροφή με το καραβάκι στο Αργοστόλι και αφού επισκεφθούμε τις Καταβόθρες, ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο όπου το θαλασσινό νερό εισρέει με ορμή στο έδαφος, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική νυκτερινή διασκέδαση και εν συνεχεία διανυκτέρευση.

4η μέρα:Αφού πάρουμε πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ετοιμάσουμε τα πράγματα μας αναχωρούμε για το λιμάνι του Πόρου όπου και θα πάρουμε το καράβι για την Κυλλήνη. Από την Κυλλήνη ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με την πρώτη ημέρα και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε στην Εύβοια.

Σημεία Αναχώρησης:

 • Ιστιαία
 • Πύργος
 • Ωρεοί
 • Λουτρά Αιδηψού
 • Για άλλες αφετηρίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εκδρομή μας περιλαμβάνει:

 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό.
 • Μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
 • Εισιτήρια πορθμειακής γραμμής Αγιόκαμπου - Γλύφας & Αρκίτσας - Αιδηψού.
 • Εισιτήρια πορθμειακής γραμμής Αστακού - Σάμης & Πόρου - Κυλλήνης.
 • Εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκτός του παραπάνω πακέτου υπάρχουν οι ακόλουθες χρεώσεις: είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. 

Σημείωση:
Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας των χώρων και των μουσείων που θα επισκεφτούμε. Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα θα το παραλάβετε λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση μας.


Φωτογραφικό υλικό

Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 1
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 10
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 11
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 12
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 13
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 14
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 15
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 16
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 2
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 3
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 4
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 5
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 6
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 7
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 8
Kefalonia Ekdromi Trogadas Travel 9


Βίντεο