Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Εκδρομή στην Αίγινα & τον Άγιο Νεκτάριο

Επισκεφτείτε την Αίγινα και τη Μονή του Αγίου Νεκταρίου με την μονοήμερη καλοκαιρινή εκδρομή του γραφείου μας.


Πρόγραμμα Εκδρομής

06:15
Αναχώρηση από Πευκί και:
  • Ιστιαία
  • Νέος Πύργος
  • Λουτρά Αιδηψού
  • Ροβιές
08:00
Στάση στην Χαλκίδα
10:00
Αναχώρηση από Πειραιά
11:30
Άφιξη στην Αίγινα
Άφιξη στη Μονή Αγίου Νεκταρίου
Γεύμα στην Αγία Μαρίνα
1,30 ώρα
Ελεύθερος χρόνος στη Χώρα
17.30
Αναχώρηση από την Αίγινα
21.30
Αρκίτσα - Αιδηψός
Παρακαλούμε να θυμάστε πως οι ώρες έναρξης και το πρόγραμμα των εκδρομών μας, μπορεί να αλλάξει ανάλογα των καιρικών συνθηκών ή την εποχή του χρόνου. Να συμβουλεύεστε πάντα το χρονοδιάγραμμα όπως είναι τυπωμένο στο εισιτήριο σας και να επιβεβαιώνετε την ώρα παραλαβής σας από το λεωφορείο μας με την ομάδα μας.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

Το ταξίδι μας στην Αίγινα ξεκινά στις 06:15 και η πρώτη παραλαβή είναι από το Πευκί. Το λεωφορείο συνεχίζει για τον επόμενο σταθμό μας την Ιστιαία, τον Πύργο, τα Λουτρά της Αιδηψού και τελικά φτάνει στις Ροβιές για την τελευταία παραλαβή των ταξιδιωτών μας.

Η πρώτη στάση μας είναι η πόλη της Χαλκίδα, η πρωτεύουσα της Εύβοιας. όπου θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση, ένα σύντομο πρωινό και καφέ. Θα επισκεφθούμε την παλιά γέφυρα της πόλης και θα παρακολουθήσετε το περίφημο "Φαινόμενο του Ευρίπου" και ίσως την αλλαγή της κατεύθυνσης του νερού που λαμβάνει χώρα κάθε 6 ώρες περίπου.

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τον Πειραιά και περίπου στις 10:00 φτάνουμε στο λιμάνι για να επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στο Νησί της Αίγινας. Μετά από περίπου 1 και μισή ώρα ταξιδιού  με το καράβι, δένουμε στο λιμάνι του Νησιού.

Επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο μας και σε περίπου 20 λεπτά διαδρομής ανάμεσα στις φυτείες με τις διάσημες φυστικες Αιγίνης φτάνουμε στην Μονή του Αγίου Νεκταρίου. Μετά την ξενάγηση στη μονή, θα αναχωρήσουμε για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας όπου και θα γευματίσουμε με φανταστική θέα στο απέραντο γαλάζιο και όποιοι θέλουν μπορούν να κάνουν μπάνιο σε πολύ όμορφη παραλία του οικισμού.

Φτάνοντας πλέον στη χώρα του Νησιού,  θα έχετε 1 και μισή ώρα ελεύθερο χρόνο για βόλτες και ψώνια στο λιμάνι του νησιού. Στις 17:30 το καράβι μας αναχωρει για το λιμάνι του Πειραιά.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Βόρεια Εύβοια μέσω της εθνικής οδού. Φτάνουμε στο λιμάνι της Αρκίτσας περίπου στις 21:30 για να πάρουμε το πλοίο προς Αιδηψό. Στη συνέχεια φτάνουμε στις Ροβιές , στον Πύργο, την Ιστιαία και το Πευκί και έτσι, κλείνει η εκδρομή μας και μία όμορφη μέρα στην Αίγινα. 

*Το πρόγραμμα μας μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.