Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Εκδρομή στην Κρήτη (Με τον ΟΓΑ)

Ταξιδέψτε μαζί μας στήν Κρήτη και επισκεφθείτε τα Χανιά , το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Οδική Εκδρομή
6 ημέρες
250€  το άτομο
90€  το άτομο (με 4ήμερο δελτίο Ογα)

Ημερομηνίες εκδρομής:
03/10/2017 έως 08/10/2017

Πρόγραμμα εκδρομής:

1η ΜΕΡΑ 03/10/2017 Ιστιαία - Πειραιάς
Αναχώρηση από Ιστιαία , με μια μικρή στάση για καφεδάκι κατευθυνόμαστε για το λιμάνι του Πειραιά από όπου θα αναχωρήσει το πλοίο με προορισμό το Ηράκλειο.

 

Δρομολόγιο Πλοίου Πειραιά - Ηράκλειο
03/10/2017 Πειραιάς 21:00 - Ηράκλειο 06:00 (επόμενη ημέρα)

 

2η ΜΕΡΑ 04/10/2017
Άφιξη στο Ηράκλειο και μετάβαση για να ξεναγηθούμε στην Κνωσό, το φημισμένο ανάκτορο που χρονολογείται από τη Νεολιθική Εποχή (οικοδομήθηκε το 1900 π.Χ. και μετά από σεισμό). Η τελευταία του καταστροφή έρχεται το 1500π.Χ. από την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ενυδρείο Κρήτης – Creta Aquarium , ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα ενυδρεία της Ευρώπης . Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου . Αφού φάμε και κάνουμε την βόλτα μας θα αναχωρήσουμε για τα Χανιά. Μετά από περίπου 2 ώρες θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και αναχώρηση για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη των Χανίων. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ 05/10/2017 Χανιά
Πρωινό . Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στα Χανιά, θα ξεκινήσουμε από το Σπίτι του Βενιζέλου και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τους τάφους των Βενιζέλων με ένα ειδυλλιακό τοπίο πάνω σε λόφο με φοβερή θέα της πόλης των Χανίων. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και επιστροφή στα Χανιά για ξενάγηση στα σοκάκια. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και προαιρετική νυκτερινή διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ 06/10/2017 Εκδρομή σε Μονή Αρκαδίου & Ρέθυμνο
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή στο Ρέθυμνο, αφού πρώτα επισκεφτούμε την Ιστορική Μονή Αρκαδίου . Συνεχίζουμε με το Βενετσιάνικο λιμάνι, το Φάρο και τα τζαμιά στο μαγευτικό Ρέθυμνο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στα Χανιά. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ 07/10/2017 Η μέρα της επιστροφής μας & Επίσκεψη στο Γερμανικό Νεκροταφείο – Θέρισος

Μετά το πρωινό μας και αφού φορτώσουμε τις βαλίτσες μας στο λεωφορείο μας , αναχώρηση για το Μάλεμε όπου θα επισκεφτούμε το Γερμανικό Νεκροταφείο. Στη συνέχεια μέσω μιας πολύ όμορφης διαδρομής μέσα από το Θερισιανό Φαράγγι θα φτάσουμε στο Θέρισο, χωριό του Βενιζέλου. Εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε το σπίτι – στρατηγείο του και να γευματίσουμε σε κάποια από τις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού. Επιστροφή στα Χανιά και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στην πόλη. Αναχώρηση περίπου κατά τις 19:00 για την Σούδα όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής για τον Πειραιά. Διανυκτέρευση στο πλοίο.

 

Δρομολόγιο Πλοίου Χανιά - Πειραιάς
07/10/2017 Σούδα 21:00 Πειραιάς 06:00(επόμενη ημέρα)

 

 6η ΜΕΡΑ 08/10/2017  Πειραιάς - Ιστιαία 

Άφιξη στον Πειραιά, επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην Ιστιαία με στάσεις για καφέ και χαλάρωση.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκτός του παραπάνω πακέτου υπάρχουν οι ακόλουθες χρεώσεις: είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. 

Σημείωση:
Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας των χώρων και των μουσείων που θα επισκεφτούμε. Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα θα το παραλάβετε λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση μας.


Φωτογραφικό υλικό

Chania01
Chania02
Chania03
Chania04
Heraklion01


Βίντεο