Ελληνικα
English Serbian Russian Română

5ήμερη οδική εκδρομή στην Ρόδο

5ήμερη Εκδρομή στην Ρόδο, στο νησί του θεού Ήλιου. Ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδας 


Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

1η ΗΜΕΡΑ : ΙΣΤΙΑΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συγκέντρωση στο γραφείο και αναχώρηση στις 12:00 για την μεταφορά μας στο λιμάνι της Αιδηψού με το καράβι των 13:00 και έπειτα του Πειραιά. Αναχώρηση με το πλοίο BlueStar2 στις 18:00 . Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ : ΡΟΔΟΣ – ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ
Πρόγευμα και ανοίγουμε τον κύκλο της γνωριμίας μας με το νησί του ηλίου, με την ξενάγηση της πόλης της Ρόδου. Θα επισκεφθούμε το Λόφο του Μόντε Σμίθ με τα ερείπια της αρχαίας Ακρόπολης, του Ναού του Απόλλωνα και του Αρχαίου Σταδίου απ’ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε πανοραμικά την Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, της πόλης των Ιπποτών του τάγματος του Αγ. Ιωάννου με το περίφημο παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, όπου ανηφορίζοντας την οδό των Ιπποτών, νιώθεις το χρόνο σταματημένο. Επίσης θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μαντράκι και το Ενυδρείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο Το βράδυ ομαδική διασκέδαση (προαιρετικό )..Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ : ΡΟΔΟΣ - ΛΙΝΔΟΣ
Μετά το πρόγευμα , συνεχίζοντας την γνωριμία μας με το νησί, επισκεπτόμαστε το ανατολικό τμήμα του. Περνώντας από το κοσμοπολίτικο θέρετρο Φαληράκι, με τα περίφημα εργαστήρια κεραμικών του, φθάνουμε στη γραφική Λίνδο με την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική. Ακολουθώντας διαδρομές δαιδαλώδεις τα βήματά μας οδηγούνται ασυναίσθητα ως την αρχαία Ακρόπολη, μάρτυρα της πολυτάραχης ιστορίας του νησιού. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ομαδική διασκέδαση(προαιρετικό ). Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ : ΡΟΔΟΣ – ΚΑΜΕΙΡΟΣ – ΦΙΛΕΡΙΜΟΣ – ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ - ΦΑΡΜΑ
Μετά το πρόγευμα κλείνοντας το κύκλο της γνωριμίας μας με το νησί, επισκεπτόμαστε το δυτικό τμήμα του νησιού, τα ερείπια της αρχαίας Καμείρου, τη Φιλέρημο και την πανέμορφη κοιλάδα με τις πεταλούδες, μοναδικό βιότοπο της πεταλούδας PanaxiaQuantripunctaria. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την περίφημη φάρμα Ρόδου όπου φιλοξενούνται σπάνια είδη ζώων από όλο τον κόσμο. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ομαδική διασκέδαση (προαιρετικό). Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ : ΡΟΔΟΣ – ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας. Άφιξη στην πόλη της Ρόδου.Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη της Ρόδου για ψώνια , καφέ και φαγητό. Toαπόγευμα μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση με το πλοίο BlueStar 1 στις 17:00 γιατο λιμάνι του Πειραιά.Διανυκτέρευση εν πλώ.

6η ΗΜΕΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΙΣΤΙΑΙΑ
Αφιξη στον Πειραιά πρωινές ώρες. Αναχωρούμε και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

 

• Τιμή κατά άτομο κατάστρωμα: 269€
• Τιμή κατά άτομο κατάστρωμα :109€ (Με 4 ήμερο Δελτίο ΟΓΑ)
• Δυνατότητα αναβάθμισης σε καμπίνα:28€

Η 5ήμερη οδική εκδρομή στη Ρόδο, περιλαμβάνει:

Όλες τις μετακινήσεις, εκδρομές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο,
Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία: Δύκλινα ή Τρίκλινα δωμάτια, 
Γεύματα της επιλογής σας,
Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας,
Ασφαλιστική κάλυψη,
Διόδια αυτοκινητοδρόμων. 

Σημείωση: 

Τέλος, το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εφόσον επιθυμείτε, στο ταξίδι σας μπορούν να συμπεριληφθούν και επίσημοι ξεναγοί.Βίντεο