Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Εκδρομή στην Κέρκυρα με τον ΟΓΑ

Με την συνδρομή του ΟΓΑ Ταξιδέψτε μαζί μας φέτος στη μαγευτική Κέρκυρα και θαυμάστε το πανέμορφο νησί. 

Οδική Εκδρομή
4 ημέρες
---€ το άτομο / --€ συμμετοχή με Δελτία του ΟΓΑ

Ημερομηνίες εκδρομής:Οι επόμενες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα  : Εύβοια - Κέρκυρα

Συγκέντρωση και αναχώρηση από Εύβοια νωρίς το πρωί με το πλοίο από Αγιόκαμπο. Στάση για φαγητό στο Μέτσοβο και συνεχίζουμε με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Κέρκυρα με το πλοίο. Πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη πρωτεύουσα στο νησί των Φαιάκων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

2η μέρα  : Κέρκυρα 
Πρωινό από το μπουφέ του ξενοδοχείου μας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τους καταγάλανους κόλπους της Παλαιοκαστρίτσας, το καλύτερο και τουριστικότερο σημείο του νησιού. Εκεί θα δούμε το Μοναστήρι της Παναγίας, κτισμένο το 13ο αιώνα στην κορυφή του βράχου. Μεγάλη εντύπωση προκαλούν τα οστά μια γιγαντιαίας φάλαινας που φυλάσσονται στο Μοναστήρι. Το απόγευμα θα πάμε στο Κανόνι και στο γραφικό Ποντικονήσι, όπου βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

3η μέρα  : Κέρκυρα
Πρωινό από το μπουφέ του ξενοδοχείου μας. Αναχώρηση για το Αχίλλειο, (παλάτι φλωρεντιανού ρυθμού που έκτισε η αυτοκράτειρα της Αυστρίας, Ελισάβετ ).Κατά την επιστροφή θα γίνει ξενάγηση της Πόλης της Κέρκυρας με το λεωφορείο μας αλλά και με τα πόδια, θα γίνει επίσκεψη στον Άγιο Σπυρίδωνα και στο κάστρο της Πόλης. Ελεύθεροι για βόλτες και ψώνια .Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

4η μέρα  : Επιστροφή στην Εύβοια

Πρωινό από το μπουφέ του ξενοδοχείου μας και αναχώρηση για το λιμάνι της Κέρκυρας Επιβίβαση στο πλοίο των 9:00 και απόπλους για την Ηγουμενίτσα. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση, αργά το απόγευμα επιστροφή στην Εύβοια με το τελευταίο φέρρυ των 18:00.

Σημεία Αναχώρησης:

  • Ιστιαία
  • Πύργος
  • Ωρεοί
  • Λουτρά Αιδηψού
  • Για άλλες αφετηρίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εκδρομή μας περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό.
  • Μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας 
  • Εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκτός του παραπάνω πακέτου υπάρχουν οι ακόλουθες χρεώσεις:  είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα, φόρος διαμονής και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. 

Σημείωση:
Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας των χώρων και των μουσείων που θα επισκεφτούμε. Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα θα το παραλάβετε λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση μας.


Φωτογραφικό υλικό

Ekdromi Kerkira 01
Ekdromi Kerkira 02
Ekdromi Kerkira 03
Ekdromi Kerkira 04
Ekdromi Kerkira 05
Ekdromi Kerkira 06
Ekdromi Kerkira 07
Ekdromi Kerkira 08
Ekdromi Kerkira 09


Βίντεο