Ελληνικα
English Serbian Russian Română

4 ήμερη Εκδρομή στη Βόρεια Ελλάδα

4 ήμερη οδική εκδρομή στην Βορεια Ελλάδα. Αλεξανδρούπολη , Σουφλί , Ορεστιάδα και Θεσσαλονίκη


 Οδική Εκδρομή
4 ημέρες
 21/10/2018 έως 24/10/2018
Τιμή εισιτηρίου: 160€
Τιμή εισιτηρίου με εισιτήρια ΟΓΑ:  Δωρεάν

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

1η Ημέρα : ΙΣΤΙΑΙΑ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ –ΓΛΥΦΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Ιστιαία για το φέρυ-μπότ Αγιοκάμπου- γλύφας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε στην Αλεξανδρούπολη..Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο καιτο βράδυ προαιρετική νυχτερινή έξοδος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και φαγητό. Διανυκτέρευση.
 
2η Ημέρα : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ –ΣΟΥΦΛΙ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Πρωινό και αναχώρηση για Σουφλί. Θα επισκεφτούμε την αγορά των μεταξωτών κα αναχώρηση για Διδυμότειχο –Ορεστιάδα,επισκεπτόμαστε το τελευταίοελληνικόχωριό της βόρειουΕλλάδος που βρίσκεται στην οδική είσοδο Μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας στην περιοχήΚαστανέα. Άφιξη στην Ορεστιάδα το μεσημέρι για φαγητό. Επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη. Προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση, διανυκτέρευση.
 
3η Ημέρα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη τηςΑλεξανδρούπολης και την αγορά της. Μετά το φαγητό μας αναχώρηση για Θεσσαλονίκη δια μέσω Εγνατίας οδού επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Διανυκτέρευση
 
4η Ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΥΒΟΙΑ
Μετά την επίσκεψη μας στον ΆγιοΔημήτριο μένουμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για καφέ και ψώνια. Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για το τελευταίο φέρυ-μπότ Γλύφας-Αγιοκάμπου.
 

Η οδική μας εκδρομή στη Βόρεια Ελλάδα περιλαμβάνει:

Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
Διαμονή σε ξενοδοχείο 3*** με πρωινό.
Σύνοδος του γραφείου μας.

Σημείωση: 

Τέλος, το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εφόσον επιθυμείτε, στο ταξίδι σας μπορούν να συμπεριληφθούν και επίσημοι ξεναγοί.Βίντεο