Ελληνικα
English Serbian Russian Română

3 ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στη Βόρεια Ελλάδα

3 ήμερη οδική προσκυνηματική εκδρομή στην Βορεια Ελλάδα. Παναγία Σουμελά , Αγιος Παϊσιος , Άγιο Όρος

 Οδική Εκδρομή
ημέρες
Οι νέες ημερομηνίες της εκδρομής θα ανακοινωθούν σύντομα
Τιμή εισιτηρίου: 99€
Τιμή εισιτηρίου με εισιτήρια ΟΓΑ:  --€
Διαφορά μονόκλινου: --

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα
Ξεκινάμε νωρίς το πρωί από Εύβοια , περνώντας στην Γλύφα με το καράβι , Πρώτος μας προορισμός το Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στην Κατερίνη. Αφού προσκυνήσουμε μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή , θα καταλήξουμε σε υψόμετρο 1063μ. στο Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά. Μετά το προσκύνημα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στις παραδοσιακές ταβέρνες στον περίγυρο της Μονής. Το απόγευμα θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου θα γίνει και η διανυκτέρευση μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.

2η μέρα
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε με προορισμό την Ουρανούπολη, όπου θα κάνουμε κρουαζιέρα γύρο από το Άγιο Όρος. Αφού τελειώσει η κρουαζιέρα θα έχουμε χρόνο για φαγητό στα παραλιακά ταβερνάκια της Ουρανούπολης. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Ελεύθερος χρόνος στην Θεσσαλονίκη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας μετά το πρωινό για την Μονή Φαρμακολύτριας και τον Όσιο Παϊσίο. Μετά το προσκύνημα αναχώρηση για φέρρυ Γλύφας με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Άφιξη στο νησί μας αργά το απόγευμα.

 

Η προσκυνηματική οδική μας εκδρομή στη Βόρεια Ελλάδα περιλαμβάνει:

Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
Διαμονή σε ξενοδοχείο 3*** με πρωινό.
Σύνοδος του γραφείου μας.

Σημείωση: 

Τέλος, το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εφόσον επιθυμείτε, στο ταξίδι σας μπορούν να συμπεριληφθούν και επίσημοι ξεναγοί.Βίντεο