Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Καλοκαιρινή κρουαζιέρα στη Σκιάθο από Πευκί

Η Σκιάθος είναι νησί των Σποράδων, στα βορειοδυτικά του Αιγαίου. Είναι περισσότερο γνωστή για τις παραλίες, τα όμορφα τοπία και την εξαιρετική φιλοξενία της.

Το Trogadas Travel σας προσφέρει την ευκαιρία να επισκεφθεί τη Σκιάθο σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές.


Πρόγραμμα κρουαζιέρας

07:30
Αναχώρηση πρός Πευκί, Απο:
  • Λουτρά Αιδηψού
  • Νέος Πύργος
  • Ωρεοί
  • Ιστιαία
08:45
Επιβίβαση στο πλοίο
09:00
Αναχώρηση του πλοίου.
10:15
Άφιξη στο νησί της Σκιάθου.
3 hrs
Ελεύθερος χρόνος για να εξερευνήσετε την Χώρα της Σκιάθου.
3 hrs
Επίσκεψη στην φημισμένη παραλία Κουκουναριές.(Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο)
17:00
Αναχώρηση για Πευκί.
18.30
Άφιξη στο λιμάνι στο Πευκί.
18.30
Αναχώρηση για τα σημεία εκκίνησης.
Παρακαλούμε να θυμάστε πως οι ώρες έναρξης και το πρόγραμμα των εκδρομών μας, μπορεί να αλλάξει ανάλογα των καιρικών συνθηκών ή την εποχή του χρόνου.
Να συμβουλεύεστε πάντα το χρονοδιάγραμμα όπως είναι τυπωμένο στο εισιτήριο σας και να επιβεβαιώνετε την ώρα παραλαβής σας από το λεωφορείο μας με την ομάδα μας.
 

Αναλυτικό πρόγραμμα της Κρουαζιέρας

Η κρουαζιέρα μας στη Σκιάθο ξεκινά γύρω στις 9:00 από το λιμάνι στο Πευκί. Η ομάδα μας θα μπορούσε να κανονίσει τη μεταφορά σας στό Πευκί από τα Λουτρά Αιδηψού όπου είναι το πρώτο σημείο συνάντησης μας και στη συνέχεια από άλλα σημεία όπως την Ιστιαία, το Νέο Πύργο και άλλες περιοχές.

Σε περίπτωση που διαμένεται στο Πευκί ή αν αποφασίσετε να πάτε εκεί μεμονωμένα, παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να είστε εντός του σκάφους, το αργότερο στις 08:15.

Αφού σαλπάρουμε και μετά από περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά θα φτάσουμε στο λιμάνι της Σκιάθου.

Στην χώρα της Σκιάθου, θα έχετε 3 ώρες ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε τις ομορφιές και τις γωνιές της πόλης. Θα μπορούσατε να απολαύσετε ένα ωραίο πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα σε μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες και τα εστιατόρια που θα βρείτε εκεί, να πιείτε τον καφέ σας με θέα στο λιμάνι, ή να αγοράσετε αναμνηστικά και δώρα για τους αγαπημένους σας.
Ένα από τα μουσεία που όλοι θα έπρεπε να επισκεφθείτε, είναι το σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς και ποιητές στην Ελληνική Ιστορία. Ο κεντρικός δρόμος της πόλης, οφείλει το όνομά του σε αυτόν το σπουδαίο άνδρα.

Η επόμενη στάση μας είναι η παραλία Κουκουναριές, μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Σκιάθου και γενικότερα των Σποράδων. Το σκάφος θα χρειαστεί 30 λεπτά για να μας μεταφέρει εκεί από το λιμάνι της Σκιάθου. Τώρα είναι η ώρα για να ζήσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα. Θα μπορούσατε επίσης να απολαύσετε καφέ, σνακ ή γεύμα σε κάποιο από τα beach bars που είναι διαθέσιμα στην παραλία Κουκουναριές.
Αν σας αρέσει η περιπέτεια, υπάρχουν και θαλάσσια σπορ που μπορείτε να κάνετε!

Για άλλη μια φορά, θα έχετε 3 ώρες  πριν να σαλπάρουμε για το Πευκί.

Η άφιξή μας στο Πευκί κατά τις 18:30 είναι το κλείσιμο της κρουαζιέρας μας στη Σκιάθο.

Εάν έχετε κάνει κράτηση της μεταφοράς σας μαζί μας, η ομάδα μας θα σας μεταφέρει πίσω στο αρχικό σημείο συνάντησης που σας πήρε το πρωί.

Η κρουαζιέρα μας περιλλαμβάνει:

  • Εισητήριο λεωφορείου για το Πευκί (προαιρετικό)
  • Εισητήριο πλοίου

  Σκιάθος - Βίντεο


Στάσεις Λεωφορείου