Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Εκδρομή στην Gardaland

Εκδρομή στην Gardaland. O Ιταλικός αντίπαλος της Eurodisney!


Πρόγραμμα Εκδρομής

Το θεματικό πάρκο Gardaland βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Garda, στην περιφέρεια της Βερόνα στην Ιταλία. Το πάρκο θα σας κατακτήσει με τα παιχνίδια του με θέματα όπως η ιστορία, η γεωγραφία, το διάστημα και φυσικά η φαντασία. Ανακαλύψτε μία βυθισμένη εμπειρία και ζήστε μία πτήση με ένα υπερηχητικό τζετ. 

Αυτό που ξεχωρίζει στο θεματικό πάρκο Gardaland είναι το καταπληκτικό του ενυδρείου, με διάφορα είδη ψαριών από όλο τον κόσμο, σε συνδυασμό με το εκπληκτικό υδάτινο πάρκο του, με νεροτσουλήρθες. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα roller coaster και ένα τρενάκι τρόμου με μέγιστο ύψος τα 42 μέτρα και μήκος 566 μέτρα, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. 

Φυσικά, δε θα παραλείψουμε να επισκεφτούμε την πόλη της Βερόνα και να περιηγηθούμε στις γειτονιές που διαδραματίζεται η πιο διάσημη ιστορία αγάπης, αυτή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. 

Η σχολική εκδρομή στη Gardaland, περιλαμβάνει:

Όλες τις μετακινήσεις, εκδρομές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο,
Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία: Τρίκλινα ή Τετράκλινα δωμάτια για τους μαθητές και Μονόκλινα ή Δίκλινα για τους συνοδούς καθηγητές, 
Δωρεάν συμμετοχή για τους συνοδούς καθηγητές, 
Γεύματα της επιλογής σας,
Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας,
Ασφαλιστική κάλυψη,
Διόδια αυτοκινητοδρόμων. 

Σημείωση: Yπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ ξενοδοχείων 3*, 4* ή 5*, με πρωινό ή με ημιδιατροφή, μέσα από το μεγάλο δίκτυο συνεργατών του γραφείου μας.

Τέλος, το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εφόσον επιθυμείτε, στο ταξίδι σας μπορούν να συμπεριληφθούν και επίσημοι ξεναγοί.