Ελληνικα
English Serbian Russian Română

7 ήμερη οδική Εκδρομή στα Παράλια της Μικράς Ασίας

7 ήμερη Οδική Εκδρομή στα Παράλια Μικράς Ασίας και στην Κωνσταντινούπολη. Στα χρώματα & τα αρώματα της Πόλης των πόλεων...


 Οδική Εκδρομή
7 ημέρες
οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα
Τιμή εισιτηρίου: ???€ (Με ημιδιατροφή στο εξωτερικό.)
Διαφορά μονόκλινου δωματίου: ???€ επιπλέον.

Αναλυτικό Πρόγραμμα εκδρομής

1η Μέρα: Εύβοια - Τσανά καλέ
Αναχώρηση από Ιστιαία νωρίς το πρωί, και δια μέσου Θεσσαλίας – Μακεδονίας – Θράκης φτάνουμε στα σύνορα Κήπων. έλεγχος και διέλευση των συνόρων . Έπειτα στάση στο ελληνικό κατάστημα αφορολογήτων ειδών και διάμεσου της χερσονήσου της Καλλίπολης , περνώντας τα στενά των Δαρδανελλίων με ferry , φτάνουμε στην περιοχή Τσανά καλέ. τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΑΙΒΑΛΙ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ – ΣΜΥΡΝΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση δια μέσου της ξακουστής Τροίας για το Αϊβαλή. Επίσκεψη της Εκκλησίας των Ταξιαρχών και της αγοράς και έπειτα μετάβαση στην Πέργαμο . Ξενάγηση στο Ασκληπιείο , επίσκεψη στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη μια από τις 7 Εκκλησιές της αποκάλυψης. Συνεχίζουμε μέσω του χιλιοτραγουδισμένου Κορδελιού και φτάνουμε στη Σμύρνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: ΕΦΕΣΣΟΣ- ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΣΜΥΡΝΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Έφεσο. επίσκεψη στον Τάφο του Αγίου Ιωάννη , στο Σπίτι της Παναγίας , στο Ναό της Αρτέμιδος και στην συνέχεια επίσκεψη στο κοσμοπολίτικο Κουσάντασι. επιστροφή στη Σμύρνη και το βράδυ προαιρετική νυκτερινή διασκέδαση.

4η Μέρα: ΣΜΥΡΝΗ – ΠΡΟΥΣΣΑ- ΚΩΝ/ΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό ξενάγηση στη Σμύρνη και αναχώρηση για Προύσα. Επίσκεψη στον τάφο του καραγκιόζη και στην αγορά της Προύσας. Το απόγευμα αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ έξοδος για φαγητό στην περιοχή Κούμ Καπί. Διανυκτέρευση.

5 Μέρα: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ (Ξενάγηση Πόλης)
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας με προορισμό την Αγία Σόφια το μεγαλούργημα της Χριστιανικής τέχνης , το Μπλε Τζαμί του σουλτάνου Αχμέτ , το υδραγωγείο , το Πατριαρχείο , την Πανάγια των Βλαχερνών (όπου εψάλλει ο ακάθιστος ύμνος), το Μπαλουκλί και τους Τάφους των Πατριαρχών. Μετά το μεσημεριανό μας γεύμα επίσκεψη στην σκεπαστή αγορά όπου μας περιμένουν 4000 μαγαζιά σε 92 σκεπαστούς διαδρόμους. άφιξη στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στα χανουμάκια. Διανυκτέρευση

6 Μέρα: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό ,προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Στην συνέχεια δια μέσω Ραιδεστού – σύνορα Κήπων του Έβρου άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Κομοτηνή. Το βράδυ προαιρετική νυκτερινή διασκέδαση , δείπνο και διανυκτέρευση.

7 Μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – EYBOIA 
Μετά το πρωινό γεμάτοι με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχωρούμε από την Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ . Άφιξη στην γλυφα και αναχώρηση για Αγιόκαμπο – Εύβοια.

Η οδική μας εκδρομή στα Παράλια της Μικράς Ασίας και στην Κωνσταντινούπολη, περιλαμβάνει:

 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων με ημιδιατροφή στο εξωτερικό
 • Διανυκτέρευση στην Κομοτηνή με πρωινό
 • Ασφάλιση επιβατών αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
 • Ελληνόφωνος ξεναγός στο εξωτερικό όλες τις μέρες.
 • Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • ferry-boat Αγιοκάμπου-Γλυφα μετ’ επιστροφής.
 • ferry-boat Δαρδανελίων

Σημείωση: 
*Το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εφόσον επιθυμείτε, στο ταξίδι σας μπορούν να συμπεριληφθούν και επίσημοι ξεναγοί.

*Οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν με διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου με Λατινικούς χαρακτήρες

 Βίντεο