Ελληνικα
English Serbian Russian Română

Μονοήμερη κρουαζιέρα Σκόπελο και Αλόννησο

Η Σκόπελος είναι το δεύτερο νησί σε μέγεθος στις Σποράδες. Χαρακτηρίζεται από τις όμορφες παραλίες της και τα πράσινα τοπία της.

Το γραφείο μας σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε την Σκόπελο και την Αλόννησο με την ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει κάθε Σάββατο.


Πρόγραμμα κρουαζιέρας

07:30
Αναχώρηση πρός Πευκί, Απο:
  • Λουτρά Αιδηψού
  • Νέος Πύργος
  • Ωρεοί
  • Ιστιαία
08:30
Αναχώρηση του πλοίου.
11:00
Αφιξη στο νησί της Αλοννήσου.
2.5 hr
Επίσκεψη στήν Αλόννησο με ελεύθερο χρόνο για κολύμπι. και επίσκεψη στην Άνω Χώρα για όποιον το επιθυμεί.
13:30
Αναχώρηση του πλοίου για Σκόπελο.
2.5 hrs
Ελευθερος χρόνος για βόλτες στη Χώρα της Σκοπέλου και χρόνος για γεύμα ή καφέ.
17.00
Αναχώρηση για Πευκί.
19.30
Άφιξη στο λιμάνι στο Πευκί.
19.30
Αναχώρηση για τα σημεία εκκίνησης.
Παρακαλούμε να θυμάστε πως οι ώρες έναρξης και το πρόγραμμα των εκδρομών μας, μπορεί να αλλάξει ανάλογα των καιρικών συνθηκών ή την εποχή του χρόνου.
Να συμβουλεύεστε πάντα το χρονοδιάγραμμα όπως είναι τυπωμένο στο εισιτήριο σας και να επιβεβαιώνετε την ώρα παραλαβής σας από το λεωφορείο μας με την ομάδα μας.


Αναλυτικό πρόγραμμα της Κρουαζιέρας

Η κρουαζιέρα μας στη Σκόπελο και την Αλόννησο ξεκινά κάθε Σάββατο γύρω στις 8:30 στο Πευκί. Η ομάδα μας θα μπορούσε να κανονίσει τη μεταφορά σας στό Πευκί από τα Λουτρά Αιδηψού όπου είναι το πρώτο σημείο συνάντησης μας στίς 07:30 και στη συνέχεια από άλλα σημεία όπως την Ιστιαία, το Νέο Πύργο και άλλες περιοχές.

Σε περίπτωση που διαμένεται στο Πευκί ή αν αποφασίσετε να πάτε εκεί μεμονωμένα, παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να είστε εντός του σκάφους, το αργότερο στις 08:15.

Αφού σαλπάρουμε και μετά από περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά θα φτάσουμε στο λιμάνι της Αλοννήσου.

 

Μόλις προσεγγίσουμε το λιμάνι της Αλοννήσου, θα έχετε 2,5 ώρες στη διάθεση σας για κολύμπι στα καταγάλανα νερά. Εμείς σας προτείνουμε μια επίσκεψη στην Άνω Χώρα του Νησιού.

Η επόμενη μας στάση είναι το νησί της Σκοπέλου, εκεί θα έχετε 2,5 ώρες στη διάθεση σας για να εξερευνήσετε την χώρα του νησιού και να απολαύσετε το φαγητό σας ή τον καφέ σας.Αν επιθυμείτε, μπορείτε να επισκεφτείτε και το παραδοσιακό μουσείο που θα βρείτε εκεί.

Τέλος στίς 17:00 περίπου ξεκινάει η επιστροφή μας για το Πευκί. Μόλις φτάσουμε στο Πευκί, θα επιστρέψετε με την ομάδα μας στα αρχικά σημεία συνάντησης, στα οποία συναντηθήκατε και το πρωί.

Αναμενόμενη ώρα άφιξης στον τελικό προορισμό μας, τα Λουτρά Αιδηψού είναι στις 20:30.

Η κρουαζιέρα μας περιλαμβάνει:
  • Εισιτήριο λεωφορείου για το Πευκί (προαιρετικό)
  • Εισιτήριο πλοίου